nlfren
"Discover the
magical world of
One More."
lees ons verhaal

The world
of one more

Paradepaardje van het huis is de One More-collectie. Hiermee inspireert Beheyt elke hedendaagse vrouw. Een ervaren team van designers selecteert de knapste en meest krachtige elementen uit het modebeeld. Deze zoektocht resulteert in one-of-a-kind ringen, armbanden en oorringen die even actueel als tijdloos zijn. Een prachtige verzameling die iedere vrouw naar hartenlust kan combineren.

Inspiration &
Creation

Vrij, spontaan en immer gracieus. Het boegbeeld van One More kijkt met een open blik de wereld in en laat zich inspireren door couture, kunst en architectuur. Die liefde voor design komt tot uiting in de structuur van de juwelen en in de bijzondere materiaalkeuzes die elk juweel tot iets bijzonders maken.

One More is
an ode to
the woman

De vrouw van One More. Sensueel. Authentiek. Met een diepe, innerlijke kracht. Zij is de ultieme muze. De belichaming van de hedendaagse chic die de vrouw anno 2017 zo typeert. Net als het merk balanceert zij tussen toekomst en traditie, dansend van het ene onvergetelijke moment in haar leven naar het andere ...

her favourite

Ontdek Vulsini
Schetsboek

Joined forces

wings of love

Schetsboek

Toi & moi

The essence of love

One more.
collecting
beautiful
memories

Soms raakt een juweel je recht in het hart. Een bijzonder staaltje vakmanschap dat telkens weer een waaier aan emoties oproept. Je draagt het als een echte geluksbrenger. Of als een warme herinnering aan een sleutelmoment in je leven. Onze designers ontwerpen vanuit de essentie en geven zo een ongekende diepgang aan elk stuk uit de collectie.

One more.
A brand of
beheyt group

Wanneer Jean-Baptiste zich in 1810 in het pittoreske Poperinge vestigt, start hij er meteen een artisanaal atelier voor zilversmeedkunst. Hij experimenteert met zilver, later met goud en blinkt al gauw uit in zijn vak. Ruim vijftig jaar later is het atelier een groot succes en verhuist zijn zoon Florimond de zaak naar Kortrijk. Wanneer Kortrijk in 1968 het epicentrum van de Belgische juweelkunst wordt, wordt het huis een leidinggevende speler in de juwelensector.

Met dezelfde liefde voor creatie en detail zetten de broers Stef en Bob het levenswerk van de familie verder. Met de geschiedenis in het achterhoofd en een blik op de toekomst werken Stef en Bob gedreven en gefocust verder aan wat Jean-Baptiste ooit creƫerde.

"Passion, craftsmanship and quality. These are the values on which the story of the Beheyt family jewellery business was developed."